STORY TIME!


Ködös Kreatív? Naná!


Enikő és Zsolti még tavaly (de fura, hogy már "tavaly") október végén kötötte össze életét. Egy fantasztikusan jó hangulatú esküvőt követően, a kreatívot egy külön napra szerveztük, ami abban az évszakban már nagyon-nagyon kockázatos. Vagy esik, vagy nem, de legfőképp szinte egészen biztos, hogy már hideg van.


Helyszínnek a Normafa környékét jelöltük ki, az időpontnak pedig október utolsó napját. Gondolhatjátok, még a déli időjárás sem volt készpénz. Ennek ellenére viszonylag szép, tiszta időben, bizakodva indultunk el. Ahogy haladtunk felfelé a Normafára, minden 20 méter egyre sűrűbb ködöt tolt elénk. Őszintén megfordult a fejünkben, hogy mielőtt felérnek Enikőék is, szólnunk kellene, hogy előfordulhat, hogy el kell napolnunk az alkalmat, hiszen akkora köd van fent, hogy szinte vágni lehet. Mindenesetre felmentünk teljesen a Normafa Rendezvényházhoz, ahol találkoztunk. Az orrunkig alig láttunk a sűrű ködben, viszont volt egy csodajó hangulata az egésznek. Békés, őszi, csendes, ködös erdő. 


Feldobtuk Enikőnek és Zsoltinak, hogy mi lenne, ha kipróbálnánk ezt az atmoszférát, mert nagyon jót érzünk és sosem volt alkalmunk még ködös kreatívhoz. Persze, ha tudnak ezzel ők is azonosulni. Nem is gondolkodtak rajta, egyből belementek az ötletbe (aminek borzasztóan örültünk), mi pedig, mint a kisgyerekek karácsonykor, szinte örömünkben ugrálva láttunk neki az alkotásnak. Nem is tetézem, inkább kukkantsatok bele a kisfilmbe! Reméljük, átjön az esküvő szuper hangulata és a köd végtelen békés és mesés világa. 

Ja, és arról ne is beszéljünk, hogy ha a ködhöz hozzáadsz egy kis refit, abból kb. csoda születik. 

Szóval tanulság: Ne menekülj, ha ködöt látsz! 

Ezúton is köszönjük szépen a másik nagyon kedves tavalyi párunknak, Anitanak és Krisztiánnak a kreatívos segítséget! És persze Enikőnek és Zsoltinak is abszolút hálával tartozunk, hogy ilyen rugalmasak voltak és hogy a hideg ellenére ilyen szuper dolgokat tudtunk együtt művelni. <3

 


Enikő és Zsolti esküvőjének szolgáltatói: