Nézzetek bele eddigi munkáinkba!

Szerelmek. Storyk. Mosolyok. Miegymás.

"Ez nektek nem munka. Szívvel lélekkel csináljátok és ez látszik a kapott anyagokon is."

2023

Esküvői történetek megörökítése


Fotózás a Nagy Napotokon!Minden esküvő sok száz gyönyörű, apró, titkos pillanatot tartogat, amik sok év elteltével hatalmas értéket jelentenek majd számotokra. Hisszük, hogy ahogy minden ember más, úgy minden esküvői anyag is az, hiszen történetet mesélnek el. A TI történeteteket.

Nálunk nem csak a párjainké a főszerep, hanem a vendégeké is, hiszen ők is elengedhetetlen részei az eseménynek; egy-egy öleléssel, hangos koccintással, titkos összenevetéssel, amit Ti nem feltétlenül láttok meg. Szoktuk mondani, hogy olyan kicsit, mintha 3 szemünk lenne. A 3-ik érzi az ilyen pillanatokat és azonnal tudunk reagálni rájuk. Minden alkalmat magunkénak érzünk, néha kicsit sírunk, néha nagyokat nevetünk, de mindig igyekszünk háttérben működni és megfigyelni. Ha nem csak fotósra, hanem megbízható támaszra is szükségetek van a Nagy napon, ránk számíthattok!

Fotózás

Minden fotó sok száz és ezer gyönyörű, apró, titkos pillanatot tartogat, amik sok év elteltével hatalmas értéket jelentenek majd számotokra. Hisszük, hogy ahogy minden ember más, úgy minden anyag is az, hiszen történetet mesélnek el. A TI történeteteket.

Nagy Napok

A fotográfia segítségével “képeket festhetünk”, amelyekkel emlékeket őrzünk meg, újra átélhetünk egy-egy régen történt sztorit és eseményt. Picit elvont lehet a hasonlat, de a fényképezés olyan, mint a jó vörösbor: minél régebbi a fotó, annál nagyobb a hatása, annál erősebb és intenzívebb az élmény, amit nyújtani tud. Nem győzzük hangsúlyozni a fontos pillanatok ezen fajta konzerválását, hiszen gondoljunk csak bele, hogy mekkora élmény lesz több évtized múlva visszanézni egy boldog családi képet, a Nagy napunk legszebb momentumait, a gyermekvállalás csodálatos fázisait vagy egy meghitt szerelmes, jegyes pillanatot. Ezen dolgok az életünk későbbi szakaszaiban felbecsülhetetlen eszmei értékkel bírnak majd, nézegetésük alkalmával átélhetjük újra a pillanatot, az érzéseket, sőt, akár az illatokat és az időjárást is. :)

Páros fotózások

A jegyes fotózás egy remek alkalom arra, hogy összeismerkedjünk és egy jót beszélgessünk, fotózzunk, kalandozzunk Veletek. Ezzel Ti is természetesebbnek fogjátok érezni a jelenlétünket a Nagy Napotokon, illetve lehetőségünk van kitalálni szuper, ön-azonos, személyes témákat is, ami igazán élvezetes kalanddá teszi a fotózást. :) Pontosan ezek miatt szeretnénk a fotó 2 nagy csomagjához és a kombinált fotó-fim 3 nagy csomagjához ajándékba adni számotokra ezt a lehetőséget. És akár jöhet veletek a kedvencetek is! :)

Babavárás

Hatalmas öröm számunkra, amikor életetek fontos mérföldköveit örökíthetjük meg. Az esküvők mellett ilyen életszakasz a babavárás is, ami egy meghitt és örömteli történet. Mindig a legternészetesebb babavárós storykat keresem, hiszen az adja át legjobban azt az igazán szép és boldog családi harmóniát, amiben izgatottan várjátok az új jövevényt. :)

Babaköszöntés

Egy új babóca mindig sok-sok újdonságot és egy teljesen új álethelyzetet jelent. Szeretem, ha otthoni környezetben fotózhatom a friss kis családokat, hiszen az az igazi helyszín, amely teljes mértékben visszaadja őket, a személyiségüket és nem utolsó sorban a picúroknak is egy megszokott, kényelmes, harnikus közeget jelent, amely megkönnyíti a fotózást.

Családi fotózások

Vannak olyan családi fotózások, ahol konkrétan patakokban folytak a könnyeim a kamera mögött a meghatódottságtól. Ezek a sorozatok mutatják meg igazán, hogy mekkora értékké növekszik egy-egy fotósorozat a család számára évről évre. Nagyon szeretem, ha a nagyszülők is részt vesznek a fotózásokon.

Portrék

A poirtrék készítése közben igyekszem kötetlen hangulatot varázsolni, ahol az alanyom valódi moslyai, mimikája, természetessége mutatkozik meg a pillanatokban. Ha kell több időt is szánok egy-egy ilyen sorozat elkészítésére, hogy tényeg valódi bájukat láthassák viszont ügyfeleim.

Budoir

A nőiesség megörökítése hatalmas kihívás és egy igazán nehéz műfaj. Izgalmas kihívás számomra mindig egy igazán nőies, de mégis személyes sorozat készítése.

Négylábú portrék

Nagy örömmel tölt el, hogy egyre többen családtagként kezelik a négylábú kutya barátainkat, csak úgy ahogy mi is tesszük itthon. Ez így van nagyon jól és igenis jó dolog megörökíteni az ő fejlődésüket, növekedésüket, változásukat és mókás pillanataikat is. És egyébként is, gyönyörű teremtések! :)

Filmkészítés

Mondhatjuk, hogy a fotóból jön a film, hiszen a videó nem más, mint sok-sok fénykép egymásutánja, így adta magát, hogy idővel belevágunk ebbe is. Sokáig a fotózás volt a fő csapásvonal mindhármunk számára, azonban a fiúkat elkezdte egyre jobban érdekelni és vonzani a mozgókép csodálatos világa. Ennek a szimpátiának, alázatnak, rengeteg tanulásnak és gyakorlásnak köszönhetően 2019 óta vállalunk esküvői filmeket, profi eszközökkel, sok éves tapasztalattal és mindennél nagyobb elhivatottsággal. Szerencsések vagyunk, hiszen tényleg a hobbink a munkánk, így ha akarnánk sem tudnánk félvállról venni egy-egy megbízást. Nekünk minden megrendelés egy újabb lehetőség, hogy még jobbak, még kreatívabbak legyünk és, hogy a lehető leghitelesebben tudjunk visszaadni minden csodás pillanatot, mozdulatsort, hangulatot. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ennyi párnak tetszik a munkánk és bombáznak minket kérésekkel, kérdésekkel. Mérhetetlenül hálásak vagyunk Nektek ezért, köszönjük szépen!

Orsi & Lemi


Szimi & Beau

Brigi & Peti

Dorina & Tamás

Orsi & Dávid

Dorci & Misi

Julcsi & Robi

Vanessa & Guillaume

GYAKORI KÉRDÉSEK:


KÜLÖN NAPOS KREATÍV ÉS JEGYES FOTÓZÁS

A külön napos kreatív, vagy jegyes fotózás és filmkészítés Pest megyén belül díjtalan, egyéb esetben 50.000 Ft/alkalom.

A jegyes fotózás hossza maximum 1 óra.

A kreatív fotózás hossza 2 óra.

Hosszabb jegyes vagy kreatv fotózás igénye esetén felárat számolunk, amely 35.000 Ft/minden további megkezdett óra.

Az áraink nem tartalmazzák a kreatív fotózás és felvételkészítés során felmerülő egyéb költségeket (pl. belépők, extra kiegészítők, füstgyertyák árai stb).

Útiköltség és szállásigény

Az útiköltség díja 110 Ft/km (Budapest 20km-es körzetén kívülre, Budapest IX. kerületi indulással, oda-vissza). Ez az aktuális, esetlegesen rendkívüli üzemanyagár változások függvényében maximum +10%-al változhat.

Budapest 20 km-es körzetén belül nem kérünk Tőletek útiköltséget. Távolabbi helyszínek, illetve hosszabb jelenlét esetén előfordulhat szállásigény a részünkről, amit mindenképpen egyeztetünk Veletek. Külföldi utak, elopementek esetén külön kalkulálunk Szémotokra.


GYAKORI KÉRDÉSEK:


Foglaló és szerződéskötés

Amennyiben szimpatikus valamely csomagunk, úgy szerződéskötéssel és 30% foglaló kifizetésével tudtok bennünket lefoglalni. Akár online, vagy személyesen is tudtok szerződni és foglalózni, illetve ezzel egy időben, vagy akár egy későbbi alkalommal is meg tudjuk beszélni az elképzeléseiteket, vagy ötletelhetünk, beszélgethetünk egyet. :)

FIZETÉSEK ÜTEMEZÉSE

Több lehetőségetek is van a szolgáltatások árának kifizetésére, hiszen arra törekszünk, hogy a lehető legkönnyebben, legrugalmasabban tudjunk Veletek együttműködni és ne azzal raboljuk az időtöket az esküvő estéjén, hogy a fizetendőket számolgatjuk.

Éppen ezért a következő megoldások közül tudtok választani:

  1. 30% foglaló szerződéskötéskor és 70% az esküvőt követő 2 héten belül, az ízelítő fotók átadásakor
  2. 30% foglaló szerződéskötéskor, 35% az esküvőt követő két héten belül, az ízelítő fotók átadásakor, 35% a teljes anyag átadásakor
  3. 30% foglaló szerzőédskötéskor, 70% a teljes anyag átadásakor

Ha egyedi megoldást szeretnétek (pl. az esküvő előtt szeretnétek rendezni a fennmaradó összeget stb), jelezzétek nyugodtan, nyitottak vagyunk! :)


GYAKORI KÉRDÉSEK:


Nyelvtudás

Csapatunk minden tagja folyékonyan beszél angol nyelven. Nem okoz problámát számunkra angolul instruálni nemzetközi násznépet, vagy párokat, szívesen ismerkedünk különböző kultúrákkal, hagyományokkal, továbbá az utazás sem jelent gondot! Ha kell a világ végére is elmegyünk megörökíteni a legfontosabb pillanataitokat! :)

Nyers filmek átadása

Sajnos a nyersanyagokat nem áll módunkban átadni, hiszen az a munkánk 40-50 %-át jelenti csak. A tömörítetlen, hatalmas és speciális fájlformátumok, illetve a rövid snittek pedig sokszor élvezhetetlenek, vagy le sem tudjátok őket játszani speciális szofterek nélkül.

Száunkra is fontos, hogy lássatok a lehető legtöbb pillanatot a Nagy Napról, vendégekről, ezért inkább többet dolgozunk a filmekkel, hogy igény esetén kibővítsük szmotokra a nagy filmeket, vagy egészben kapjatok meg egy-egy eseményt, szertartást. Természetesen ezeket mindenképp szükséges előre tisztázni, szerződésbe foglalni, így már a helyszínen tudni fogjuk, hogyan készüljenek a felvételek. A bővítések és extra események árait a kiegészítőknél találjátok!

GYAKORI KÉRDÉSEK:


Ízelítő fotókat kapunk az esküvőt követően?

Abszolút! :) A saját eskövőnkön is izgatottan vártuk a fotókat és tudjuk, hogy a család is már tűkön ülve kérdezősködik már az esküvő másnapján. :) 

Igyekszünk az esküvőt követő 1-2 héten belül ízelítő fotókat küldeni Nektek, ami körülbelül 80-100 fotót jelent :)

Zenéket választhatunk a filmekhez?

A highlighs filmek általában publikusak (ha erről máshogy nem egyezünk meg), így azok zenéi jogtiszták. A legjobb az, amikor egy az esküvőtökön tapasztalt insight alapján döntünk, illetve a Rólatok alkotott kép, a felvett anyagok hangulata és a köztetek lévő kapocs alapján választunk zenét. Ez fogja majd meghatározni az igazán hozzá passzoló zenét, ami az esetek 99%-ban Nektek is abszolút bejön. :) 

Van, hogy egy utómunka során 4 nap csak a legjobb zene kiválasztásával megy el. A hosszú filmetekhez, mivel az privát általában, szívesen fogadunk kedvenc zenei listát tőletek, de ott is megtartjuk a szabadságunkat a zene kiválasztására az adott esemény, hangulat, dinamika függvényében. :)

GYAKORI KÉRDÉSEK:


Kutyás esküvők? Kreatívok, jegyesek?

ABSZOLÚT! SŐT! :) 

Ha a családotok tagja egy négylábú állatka, abszolút ott a helye Veletek! Imádjuk, ha ők is ott vannak a fotózásokon, így Nektek is könnyebb elengedni magatokat. Ráadásul tapasztalt Bullterrieres gazdik vagyunk, így mindenre IS fel vagyunk készülve :D

Mennyi idő a fotók, filmek elkészítése?

Várható elkészítési idők az esküvőtől vagy az eskütvőt követő kreatív fortózás napjától számítva: Maximum 3 hónap. (Ez a határidő az első verziók átadására vonatkozik. Módosítások kérése esetén ez a határidő kitolódhat!)

Igyekszünk minden alkalommal tempósan haladni az utómunkákkal, de annyira sokan kerestek bennünket (amit hálásan köszönünk), hogy szezon második felében kicsit tornyosulnak és emiatt tovább tartanak ezek a feladatok. Természetesen minden esetben tartjuk a szerződésbe foglalt határidőket.

GYAKORI KÉRDÉSEK:


12 óránál kevesebb rendelkezésreállás

Nagyon ritkán, inkább csak akkor ha egy pár órás polgári szertartás és kreatív fotózás, felvétel kerül megrendelésre. Azt is csak és kizárólag szezonon kívül, hétköznapokon vállalunk. 

Úgy gondoljuk, hogy ahhoz, hogy kerek legyen az esküvőtök története, fontos, hogy a lehető legtöbbet legyünk Veletek. Eddig abszolút bevált a 12 óra, így többnyire csak ezzel a rendelkezésreállással dolgozunk.

Milyen hosszú egy Nagy film?

Alapvetően a nagyfilmek (hacsak nem külön kérés miatt máshogy nem állapodunk meg), 20-50 percesek. Ezt általában az adott nap eseményeinek sűrűsége határozza meg. Már nem a hagyományos videós technikával dolgozunk, amikor folyamatában mindent rögzítünk, hanem hosszabb, rövidebb snittekkel dolgozunk, majd ezeket vágjuk össze. A fontos események, mint pl a szertartás, myitótánc, beszédek természetesen a saját terjedelmében kerülnek felvételre több kamerszögből.

Kérjetek Ajánlatot!Írjátok meg nekünk, hogy mik az elképzeléseitek és küldjük is Nektek az ajánlatunkat!

Minden infromáció hasznos számunkra, hiszen így jobban meg tudunk ismerni Benneteket és a legmegfelelőbb ajánlatot tudjuk elkészíteni Számotokra. :)

Szívesen ajánlunk Nektek olyan szolgáltatókat, akikkel szívesen dolgozunk együtt és akikkel kapcsolatban kitűnő tapasztalataink vannak. Kiket kerestek még?

Follow me on Instagram
@audreyfotofilm