Kik vagyunk?

ismerj meg bennünket! :)

Mielőtt elmondod a Te történeted...

... engedd meg, hogy elmeséljük a miénket

Házaspárként tudjuk jól, hogy milyen nagy érték egy családi album vagy egy régi családi felvétel. Hivatásunknak érezzük, hogy olyan anyagokat készíthessünk Nektek, amelyek sok év múltán is visszahozzák számotokra a Nagy napotok megható vagy épp mókás mozzanatait, az érzéseket, a hangulatot.

A pillanat erősen múlandó, az átélt események egy része örökre megmarad a fejünkben, azonban vannak dolgok, részletek, rejtett dolgok, amik elvesznek a feledés homályában. Többek között ezért tartjuk az egyik legjobb szakmának a miénket, hiszen olyan művészeti ág ez, ami próbálja kijátszani az idő vasfogát, örökéletűvé tenni a pillanatot és megállítani, sőt, adott esetben visszapörgetni az időt. Nehéz feladat, de közel sem lehetetlen!

Fekete-Pálfi Adrienn - Alapító, Fotográfus

Örülök, hogy itt Vagy!

A fotózás számomra elemi küldetés. Néha olyan érzés, mintha én lennék annak a világi feladatnak a felelőse, hogy konzerváljam, megőrizzem az emlékeket. Amikor az ügyfelek könnybelábadt szemekkel fejezik ki hálájukat az elkészült fotók után, akkor érzem azt igzán, hogy ezek a visszajelzések táplálják maximumra a lelkesedésem és az elhivatottságom a szakma felé. Fantasztikus hivatás ez, ahol a sokféleség csodáját is lépten nyomon megtapasztalhatom, azáltal, hogy maradandót alkotok.

Beszéljünk!

Ráadásul mi sem lehetne nagyobb öröm, hogy ezt a csodát, megoszthatom a társammal, a férjemmel, aki ugyanilyen örömét leli ebben, mint én. Hálás vagyok Neki, amiért a nehezebb időszakokban is mellettem áll, elviseli a nyűgjeim és számtalan alkalommal inspirál, kreatív bázisként támogat, lelkitársként támaszt nyújt. Mindemellett Szabinak is hálával tartozom, mert nagyon jó tagja a csapatnak, mérhetetlenül kreatív és pozitív jellem. És Neked is hálás vagyok kedves Olvasó, hiszen elolvastad a picit hosszúra sikerült bemutatkozásom. Bízom benne, hogy a Te emléked őrzői is mi lehetünk majd. :)

"A fénykép hatalma abban rejlik, hogy lehetővé teszi olyan pillanatok tüzetes vizsgálatát, melyeket az idő sodra egyébként rögtön elmosna."

Susan Sontag
Fekete Gábor - Társalapító, Cinematográfus, Vágó-Operatőr

Tökre örülök, hogy idáig olvastatok, görgettetek...

Papíron főállásban kamerákat kezelek, az azokból kinyert nyersanyagokat pedig rendszerezem (eddigi legjobb fájlnevem a könyvtárban: kivonuláscam2fps100-nyersfadeslog3_v3_mindenkepp-legyenbennemert-csodaesimadnifogjak.mp4) majd egy egésszé és kerekké alakítom, vágom azokat. Valójában azonban imádattal úszok az árral, hiszen igazi szerelem ez, a jegyespárral való első találkozástól egészen a kész anyagok átadásáig. Sokkal több ez nekem, mint munka, emberi sorsokat ismerek és örökítek meg.

Beszéljünk!

Ez a felelősség bőven elég inspirációt és odafigyelést ad, hiszen nagy, de kellemes teher nyomja a vállamat 1-1 Nagy nap megörökítése során. Extra empatikus ember (igen, az alliterációt is szeretem) lévén képtelen lennék félvállról venni a megbízásomat, hiszen fordított esetben én is komolyságot és figyelmet várnék és várok is el. Írjatok egy üzenetet, beszélgessünk, induljunk el közösen az úton és ígérem, hogy a tőlem telhető legnagyobb odafigyelést adom Nektek! :) Ui.: utálom a meleget, így késő őszi, téli megkeresésekből 15% engedményt biztosítunk. Adri ezt még nem tudja, így ha beszéltek vele, nyugodtan hivatkozzatok erre az irományra!

Penny - Vidámságügyi főreferens

Hoztál jutit is?

Kilógok kicsit a sorból, hiszen nagyobb és búbosabb a fejem, mint a többieké. Én vagyok a négylábú hordó-gyerek, akinek életcélja az, hogy a nap minden egyes miliszekundumjában a “mami” és a “papi” a lehető legboldogabb, legvidámabb hangulatban, ezen felül királyi kényelemben (a 27 kilós henger testemmel támasztva őket az egyszemélyes irodaszékekben) alkothasson. Természetesen ehhez önös érdekeim is fűznek, hiszen minél többet ülnek a dolgozóban, annál biztosabb a tápellátásom. És igen válogatós vagyok...

Pawcsi!
Follow me on Instagram
@audreyfotofilm