Professzionális, üzleti témájú fotózás és filmkészítés!Több mint 10 éves vizuális és marketinges tapasztalattal, a lehető legmodernebb eszközökkel és szorgalmas, lelkes hozzáállásunkkal azon vagyunk, hogy a legjobb fotós és filmes anyagokat készíthessük el vállalkozásod számára. Üzleti fotózással és filmkészítéssel olyan tartalmakat igyekszünk létrehozni, amelyek megállják a helyüket a modern platformokon és a legmagasabb minőséget diktálják. Nem csak a megvalósításban, de az előkészítésben, a koncepció létrehozásában is abszolút partnereitek vagyunk. Hisszük, hogy manapság az üzleti tartalomgyártásban elengedhetetlen a gyorsaság, így minden munkánkat úgy szervezzük, hogy a lehető leghamarabb tudjátok felhasználni a fotós és filmes tartalmakat, ügyelve közben a precíz végeredményre.


Lépj velünk kapcsolatba és szívesen bemutatkozunk, illetve átbeszélünk Veletek minden elképzelést!


RENDEZVÉNY FOTÓZÁS | RENDEZVÉNY FELVÉTEL | IMÁZSFILM KÉSZÍTÉS | IMÁZSFOTÓZÁS |

BRANDING FOTÓZÁS | INTERJÚ FELVÉTEL | HEADSHOT FOTÓZÁS | CÉGES PORTRÉ FOTÓZÁS 


Amit garantálni tudunk:

I. minőség

Hisszük, hogy a legjobb eredmény csak a legmagasabb minőségű felszereléssel, precizitással és szakértelemmel érhető el, ezért elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden projektet tökéletes részletességgel rögzítsünk és utómunkázzunk.

Vállalkozásunk törekszik a legújabb technológiákat alkalmazni és elkötelezett az innováció mellett, hogy ügyfeleink számára mindig a legjobb minőségű fotókat és filmeket szállíthassuk.


II. gyorsaság

Célunk, hogy ügyfeleink számára a lehető legrövidebb idő alatt kiváló minőségű tartalmakat szállítsunk, hiszen tudjuk, hogy a mai felgyorsult világban ez borzasztóan fontos.

Tapasztalt csapatunk és hatékony munkafolyamataink révén biztosítjuk, hogy minden projektünk gyorsan és precízen valósuljon meg, akár pár napos átadással.


III. rugalmasság

A stábunk rugalmassága lehetővé teszi, hogy minden kreatív ötleted és felmerülő helyzet gyorsan és könnyedén megoldódjon.

Úgy gondoljuk, hogy a rugalmasság és az alkalmazkodókészség rettentően fontos egy jól működő, produktív közös munka során.

A legkisebb részletekig figyelünk, hogy minden apró kérést és változást sikeresen beilleszthessünk a projektbe.
Rendezvényfotózás


Több mint 10 éves rendezvényfotózási tapasztalattal vállaljuk bármilyen üzleti eseményetek fotózását és a fotók rövid időn belüli átadását online galériában. Előre megbeszéltek szerint az eseményről egy egészen átfogó bemutató készül számotokra, amely tartalma később alkalmas akár marketing célú felhasználásra is.Üzleti portrék - headshotok


Fontos az is, hogy a weboldalakon és a különböző belső és külső rendszerekben a kollégákról egységes, jó minőségű, modern portrék köszönjenek vissza, amelyek az első benyomás legfontosabb elemei. Ebben tudunk segíteni, akár a vállalkozás telephelyére való kiszállással és egészen nagy létészámú fotózásokkal.

Folyamatos technikai fejlesztéseink lehetővé teszik, hogy magas színvonalú, a trendeknek megfelelő platformokon könnyen alkalmazható vizuális anyagokat hozzunk létre a megrendelőinknek. High-end kameráinkkal, 4K felbontású filmek készítését is vállalni tudjuk, professzionális minőségű hangfelvételekkel és egyedi, szakszerű utómunkával, vágással karöltve. A mesterséges állandó fényeinkkel és háttereinkkel stúdiókörülményeket tudunk biztosítani, akár egy raktárhelységében is. 


Összesen több mint 10 év fényképészi, vizuális és marketinges tapasztalattal igyekszünk a lehető legminőségibb fotós és filmes anyagokat gyártani, amelyek segíthetik egy vállalkozás megítélését és sikerét a piacon, legyen szó egy rendezvény fotózásáról vagy szakmai beszélgetések felvételéről, imázsfilm készítéséről.

Imázsfotózás, termékfotózás


Vállaljuk egy vállalkozás átfogó bemutatását fotókkal is, amelyek később elengedhetetlen elemei lehetnek egy új/friss weboldalnak, közösségi oldalaknak, új posztoknak stb. Termékek fotózását és gasztro témájú fotózásokat is örömmel vállaljuk. Rendezvény film


Egy rendezvény hangulatos összefoglalását vállaljuk filmes megoldásokkal is, hiszen korszerű technikánk alkalmas akár beszédrészletek felvételére, sötét terekben való forgatásra és több típusú látószög használatára. Az elkészült videók terjedelme a fél percestől, egészen az 5-8-10 perces verziókig változhat a megrendelő igénye szerint.

Elengedhetetlennek tartjuk, hogy minden ügyfelünkkel jó hangulatban, kötetlenül tudjunk együttműködni, hiszen így sokkal jobban átlátjuk egy-egy vállalkozás cáljait, amit a fotókkal és filmekkel elérni szeretne. A jó munkakapcsolatban azért is hiszünk, mert egy remek lehetőség egy esetleges hosszútávú együttműködésre is, ami még önazonosabbá teszi az elkészült munkákat, azáltal, hogy jobban belelátunk a folyamatokba.
Imázsfilm


Vállaljuk egy vállalkozás átfogó bemutatását filmekkel is, amelyek később elengedhetetlen elemei lehetnek egy új/friss weboldalnak, közösségi oldalaknak, új posztoknak stb. Az imázsfilmek esetén törekszünk a rövid, lényegretörő és az első másodpercekben figyelemfelkeltő stílusra. Ezek rendszerint a 20 másdoperces verzióktól kezdve egészen a nagyobb terjedelmű, 5-8-10 perces anyagokig változhatnak a megrendelőink igénye szerint.Interjú felvétel


Ha a vállalkozásodban, vagy egy bizonyos kapcsolódó témában szeretnétek egy interjús anyagot készíteni, akkor abban örömmel állunk rendelkezésetekre, ugyanis akár 3 kamerás, bevilágított interjúfelvételt, is tudunk készíteni, profi minőségű hanggal, amit később különböző platformokon tudtok publikálni. Ezek lehetnek rövidebb anyagok, de beszélhetünk egészen a 30-50 perces interjú anyagokról is.

Segítünk egy személyreszabott koncepciót létrehozni, annak érdekében hogy minőségi tartalommal tudjátok ellátni a weboldakat és a különböző külső-belső felhasználású platformotokat.

Kérj tőlünk ajánlatot!

Kövess bennünket az Instagramon!
@audreyfotofilm

Partnereink

Partnereink